ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι άρπαξαν €55.000 πρωί ξημέρωμα από περιπτερά στο κέντρο της πόλης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SIGMALIVE

Πέραν των €55.000 είναι η λεία από τη ληστεία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο κέντρο της Λεμεσού με δράστες δυο κουκουλοφόρους και θύμα τον ιδιοκτήτη περιπτέρου.

Η νέα ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγη στη Λεμεσό με θύμα ιδιοκτήτη περιπτέρου ο οποίος πήγαινε στην τράπεζα για να καταθέσει τις εισπράξεις των προηγούμενων ημερών.

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες φαίνεται να ανέκοψαν την πορεία του οχήματος και να κατάφεραν να αποσπάσουν τα χρήματα από τον περίπτερα που προορίζονταν για κατάθεση.

Η Αστυνομια Λεμεσού εξαπέλησε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών που σύμφωνα με τη καταγγελία είναι δυο ένας εκ των οποίων, αυτός που έσπασε το τζαμί του οχήματος του περίπτερα και άρπαξε τη βαλίτσα με τα λεφτά, φορούσε μαύρη κουκούλα.

Το ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν οι δυο δράστες σύμφωνα με την καταγγελία ανέρχεται σε €40.000 μετρητά και €16.000 σε επιταγές.

Βέβαιο πρέπει να θεωρείται ότι οι δραστεσ γνώριζαν επακριβώς τις κινήσεις, τη διαδρομή αλλά και τον τρόπο που ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου ενεργούσε σε μια τέτοια διαδρομή.