4ο Limassol 3on3: Αρχισαν από τώρα οι προετοιμασίες για τον Ιούνιο

Άρχισαν οι προετοιμασίες για την 4η ετήσια διοργάνωση, του Limassol 3on3, του μεγαλύτερου υπαίθριου πρωταθλήματος μπάσκετ στην Κύπρο.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, το δημοφιλές αθλητικό γεγονός που προσελκύει λάτρεις του αθλήματος από όλο το νησί και το εξωτερικό, θα διεξαχθεί στην ξύλινη αποβάθρα του παραθαλάσσιου πάρκου του Μόλου, στη Λεμεσό, μεταξύ 15 – 24 Ιουνίου 2018.

Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να κάνει τη φετινή εκδήλωση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα με την προσθήκη του πρώτου Limassol 3×3 Challenger.

Ο νικητής και ο επιλαχών, καθώς και η καλύτερη κυπριακή ομάδα που θα προκύψει από την τελική κατάταξη της κατηγορίας ELITE, του Limassol 3on3 2018, θα αγωνιστούν ενάντια σε διεθνείς ομάδες στο Limassol 3×3 Challenger. Οι 16 ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν για 2 εισιτήρια στο World Master Tournament, ενώ οι νικητές της διοργάνωσης θα λάβουν, επίσης, βραβεία αξίας €10.000.

Το παραδοσιακό τουρνουά Limassol 3on3 που διοργανώνεται τα τελευταία 3 χρόνια θα ανοίξει την αυλαία στις 15 – 17 Ιουνίου με αγώνες των κατηγοριών Elite – Amateur και Corporate, ενώ οι κατηγορίες Γυναικών – Νέων/ Παίδων/ Παμπαίδων και με αμαξίδια είναι προγραμματισμένοι για το 2ο Σαββατοκύριακο, 22 – 23 και 24 Ιουνίου.

Κάνοντας ένα βήμα παραπέρα στο 2018, το Limassol 3×3 Educational Training Camp στο Μόλο θα προσφέρει ένα τετραήμερο γεμάτο εκπαίδευση, διασκέδαση, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την Εκπαιδευτική Κοινωνική Ευθύνη, η 3on3 Cyprus Ltd σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού και τους χορηγούς, θα διοργανώσει Training Camp για όσους επιθυμούν να μάθουν το παιχνίδι, όπου έμπειροι προπονητές θα κάνουν δωρεάν μαθήματα σε όσους ενδιαφέρονται, ανεξαρτήτου ηλικίας.

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, εκτός από πρακτική του αθλήματος, σειρά διαλέξεων από έμπειρους επιστήμονες σε θέματα αθλητικής ψυχολογίας, αθλητικής διατροφής και σωστής εκγύμνασης. Περισσότερες πληροφορίες για το Limassol 3×3 Educational Training Camp, θα ανακοινωθούν σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για εγγραφεί στο Limassol 3on3 γεγονός, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: www.limassol3on3.com .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here