32χρονος νόμισε πως πήγαν να τον σκοτώσουν αλλά τελικά κτύπησε σε τζαμαρία λόγω μέθης

Τριανταδυάχρονος κατήγγειλε απόπειρα φόνου εναντίον του αλλά διαφάνηκε από την εξέταση της υπόθεσης ότι τα τραύματά του προήλθαν όταν κτύπησε σε τζαμαρία λόγω μέθης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 8μ.μ. χθες, ο 32χρονος φέροντας τραύματα στα πόδια, μετέβη με το αυτοκίνητό του, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, όπου ανέφερε στους Αστυνομικούς, ότι πυροβολήθηκε στο πόδι από άλλο πρόσωπο.
Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τέσσερα επιπόλαια θλαστικά τραύματα στα δύο πόδια και αφού έγινε συρραφή των τραυμάτων, απολύθηκε.

Προχωρώντας σε διερεύνηση της υπόθεσης, τα μέλη της Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι ο τραυματισμός του 32χρονου, προήλθε από τα γυαλιά σπασμένης τζαμαρίας ξενοδοχείου, όπου βρισκόταν νωρίτερα. Από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε από τους ανακριτές, ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να τελούσε υπό την επήρεια μέθης, είχε μεταβεί στο ξενοδοχείο και στην προσπάθειά του να βγει στην αυλή του ξενοδοχείου, φέρεται να κτύπησε στην τζαμαρία, σπάζοντας την, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο 32χρονος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι προέβη σε ψευδή καταγγελία και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Να σημειωθεί ότι στον 32χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ, με χαμηλότερη τελική ένδειξη 94μg%, αντί 22μg%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here