ΛΕΜΕΣΟΣ: Οκταήμερη στους δυο υπόπτους για τις κλοπές αυτοκινήτων

Δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 32 ετών οι οποίοι είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), ενώ βρίσκονταν σήμερα τα ξημερώματα σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν και ανέκοψαν σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Το εν λόγω αυτοκίνητο, είχε καταγγελθεί λίγες ώρες νωρίτερα στο ΤΑΕ Λεμεσού, ως κλοπιμαίο. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 19χρονος, με συνοδηγό 32χρονο.

Ο 19χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή του 32χρονου εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Ο 19χρονος, υπέδειξε στα μέλη της Αστυνομίας δύο σημεία σε περιοχές της Λεμεσού, στα οποία εντοπίστηκαν δύο οχήματα, τα οποία είχαν δηλωθεί ως κλοπιμαία στο ΤΑΕ Λεμεσού στις 21 και 22 Αυγούστου, 2022, ενώ παραδέχθηκε την κλοπή ενός ακόμη οχήματος (έγινε καταγγελία στις 16/8/2022), το οποίο εντοπίστηκε στις 22/8/2022.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.