Φρικτός θάνατο για ηλικιωμένο- Σε λίμνη αίματος και με κτυπήματα στο κεφάλι

ΦΩΤΟ: ΚΥΠΕ

Έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου 86χρονου , ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα στο κεφάλι, διεξάγει η Αστυνομία, στη Λεμεσό, η οποία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Πρόκειται για τον Μιλτιάδη Κλεάνθους, ο οποίος διέμενε μόνος σε οικία στην οδό Πίνδου, στον προσφυγικό συνοικισμό Λινόπετρας  και ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη θυγατέρα του, γύρω στις 11.30 το πρωί.

Η σκηνή αποκλείστηκε και άρχισαν έρευνες, ενώ μαρτυρία που αναφέρει πως κάποια πρόσωπα θεάθηκαν να απομακρύνονται από την οικία, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενισχύει το ενδεχόμενο, ο άτυχος ηλικιωμένος να έπεσε θύμα ληστείας και φόνου.

Αυτοψία διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ενώ έρευνες πραγματοποίησε και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη τοποθέτηση ως προς τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 86χρονου.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, είπε πως ” υπάρχει η σορός ενός άνδρα 86χρονών, ο οποίος κείται νεκρός σε λίμνη αίματος”.

“Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε διερευνώνται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν μπορεί να αποκλειστεί”, συμπλήρωσε.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ η νεκροτομή επί της σορού αναμένεται να δώσει απαντήσεις γύρω από το πώς προκλήθηκαν τα τραύματα στο κεφάλι του 86χρονου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here