ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εντοπίστηκε το όχημα που μετέφερε τους δράστες

Σταθμευμένο στα γραφεία της εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων που διαχειρίζεται ο 25χρονος Ρώσος ύποπτος, εντοπίστηκε χθες το όχημα που μετέφερε τους τρεις εκτελεστές του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, που την Τσικνοπέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς ενώ έτρωγε σε εστιατόριο στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το όχημα παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε με προφυλάξεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για επιστημονικές εξετάσεις, σε μια προσπάθεια εντοπισμού στοιχείων που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των τριών δραστών, που αναζητούνται.

Το όχημα είχε παραληφθεί από τη σκηνή, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 25χρονος, από μια αλλοδαπή κοπέλα, υπάλληλο του γραφείου ενοικιάσεως, με την οποίαν είχε επικοινωνήσει μετά τη διάπραξη του φόνου.=

Τόσο ο 25χρονος Ρώσος όσο και ο 2ος ύποπτος, ένας 24χρονος Γεωργιανός, επιμένουν πως δεν είχαν εμπλοκή στο έγκλημα και ότι απλά μετέφεραν, για φαγητό, τους τρεις δράστες στο εστιατόριο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία, πριν μεταβούν στο γραφείο ενοικιάσεων όπου θα υπέγραφαν τη συμφωνία ενοικίασης αυτοκινήτου.

Οι δυο ύποπτοι ισχυρίζονται πως βρίσκονταν σε διπλανό εστιατόριο όταν άκουσαν φωνές και πυροβολισμούς, ενώ μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβη, τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια, αφήνοντας το όχημα στη σκηνή, το οποίο παρέλαβε η αναζητούμενη αλλοδαπή.

Ωστόσο, οι δυο φαίνεται πως υπέπεσαν σε αντιφάσεις, καθώς ο πρώτος ισχυρίστηκε πως μετέβηκαν περπατώντας στις οικίες τους, ενώ ο δεύτερος ανέφερε πως τηλεφώνησαν στον αδελφό του 1ου υπόπτου, που τους παρέλαβε με αυτοκίνητο.

Συνολικά αναζητούνται έξι πρόσωπα, οι τρεις δράστες, τα δυο πρόσωπα που συνέτρωγαν με το θύμα και η κοπέλα που παρέλαβε το όχημα, ενώ καταζητείται ο αδελφός του 1ου υπόπτου, για συνδρομή μετά τη διάπραξη του φόνου.

ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here