Φονικό Παραμύθα: Σπάει την σιωπή του ο παιδοκτόνος-Όσα είπε

Χωρίς αίσθηση φόβου ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, εμφανίστηκε ενώπιον Δικαστηρίου ο Τιμολέων Θεμιστοκλέους. Ο Θεμιστοκλέους, κατηγορείται ότι πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 19χρονο τότε γιο του, Οδυσσέα, λόγω αψιμαχίας που είχαν για ένα αυτοκίνητο της οικογένειας.

Το φονικό που συγκλόνισε όχι μόνο τη μικρή κοινότητα της Παραμύθας, αλλά και το παγκύπριο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, η υπόθεση πλέον μπαίνει στην τελική της ευθεία, αφού αποδείχθηκε ότι εκ πρώτης όψεως υπάρχει υπόθεση για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος, σε ένορκη κατάθεση ενώπιον Δικαστηρίου, όπου παρούσα ήταν και η πρώην πλέον γυναίκα του και μητέρα των δυο γιων του, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ένιωσε ένα κτύπημα «σαν κεραυνό», ακολούθως έχασε τις αισθήσεις του, πρόλαβε όμως να δει τον άλλο γιο του, τον Αλέξανδρο, να τον κτυπά.

«Νομίζω πως με κτύπησε ο Αλέξανδρος», είπε. Να σημειωθεί ότι ο ισχυρισμός του πατέρα είναι ότι τα δυο του παιδιά λογομάχησαν και εκπυρσοκρότησε όπλο, το οποίο τραυμάτισε τον Οδυσσέα στην κοιλιά.

Οι αναφορές τότε για το πώς έγινε το έγκλημα, ήταν ότι υπήρξε λογομαχία μεταξύ γιου και πατέρα για το αν θα έπαιρνε ή όχι το αυτοκίνητο προκειμένου να μεταβεί στη μονάδα όπου υπηρετούσε ως στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς. Ο πατέρας του τότε, σύμφωνα με τα γεγονότα, πήρε το όπλο που είχε στο σπίτι και τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.

Η φωτογραφία είναι παρμένη από την εφημερίδα Πολίτης και την έκδοση της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου. 

Πηγή: Sigmalive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here