Τρέλανε τα μηχανάκια: 26χρονος στη Λεμεσό «πετούσε» μεθυσμένος με 228 χλμ

Σοβαρές τροχαίες παραβάσεις διέπραξε 26χρονος οδηγός αυτοκινήτου στον Αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού – Λευκωσίας τις πρωινές ώρες σήμερα, θέτοντας τον εαυτό του, ενδεχόμενα και άλλους, σε κίνδυνο.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.00 ξημερώματα σήμερα, ενώ μέλη της Ειδικής Ομάδας Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου Αστυνομίας, διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τα Λύμπια, διαπίστωσαν πως 26χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 228 χιλιομέτρων ανά ώρα, οδηγός αυτοκινήτου, παραβιάζοντας επικίνδυνα το επιτρεπόμενο όριο των 100 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Τα μέλη της Αστυνομίας απέφυγαν να ανακόψουν άμεσα τον πιο πάνω οδηγό, ώστε να μην θέσουν σε κίνδυνο τον ίδιο και τον ακολούθησαν κατευθυνόμενοι προς Λευκωσία, ανακόπτοντας τον στη συνέχεια στον αυτοκινητόδρομο, παρά την έξοδο προς Τσέρι.

Ο 26χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου, με τελική ένδειξη 72μl%mg αντί 22μl%mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του χωρίς άδεια κυκλοφορίας σε ισχύ για το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Ο 26χρονος παραλήφθηκε από φιλικό του πρόσωπο για να μεταβεί με ασφάλεια στην οικία του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: SIGMALIVE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here