Το 97% των πρατηρίων μείωσαν τις τιμές τους

Η συντριπτική πλειοψηφία των πρατηρίων (97%) προχώρησαν στις αναμενόμενες μειώσεις των τιμών των πετρελαιοειδών μετά τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή.
Ανακοίνωση της Υπηρεσίας αναφέρει ότι κατά μέσο όρο παρατηρήθηκε μείωση των λιανικών τιμών της Βενζίνης 95 οκτανίων κατά 6,6 σεντ το λίτρο, της Βενζίνης 98 οκτανίων κατά 7,1 σεντ το λίτρο, του Πετρελαίου Κίνησης κατά 7,0 σεντ το λίτρο, του Πετρελαίου Θέρμανσης κατά 7,4 σεντ το λίτρο, και της Κηροζίνης κατά 7,5 σεντ το λίτρο
.
Η Υπηρεσία, προστίθεται στην ανακοίνωση, προχωρεί στη δημοσίευση των μειώσεων στις λιανικές τιμές των προϊόντων πετρελαιοειδών που ισχύουν σήμερα Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, ανά πρατήριο, μετά και την εφαρμογή των μειώσεων στο φόρο κατανάλωσης, σύμφωνα με το Διάταγμα Κ.Δ.Π. 353/2018. Οι πληροφορίες παρουσιάζονται σε πίνακα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας, www.consumer.gov.cy και εδώ.
Οι καταναλωτές, καταλήγει η ανακοίνωση,  μπορούν να ενημερώνονται, σε πραγματικό χρόνο, για τις τιμές των πρατηρίων από το Παρατηρητήριο Λιανικών Τιμών Καυσίμων της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή,  https://mobile.eservices.cyprus.gov.cy/mcit_ccpr/PBL_MCIT_PetroleumPrices?OpenElement.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here