ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΠΑΚ: Ο άνθρωπος «κλειδί» και οι νέες καταγγελίες φωτιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι του ΣΙΓΜΑ βρέθηκε ο άνθρωπος κλειδί πίσω από τις καταγγελίες που αφορούν σκάνδαλα του παρελθόντος για το ΤΕΠΑΚ.

Ο επίκουρος καθηγητής Αντώνης Θεοχάρους, είπε ότι οι νέες απειλές κατά αυτού και της οικογένειάς του προέρχονται από άτομα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση των ερευνητικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος, οι απειλές έφθασαν σε αυτόν μέσω ενός συναδέλφου του, ο οποίος έχει εμπλοκή στο θέμα, και του εκμυστηρεύτηκε αυτός κάποιες λεπτομέρειες ότι οι δυο τους, άφηναν πληροφορίες που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό ατόμων και σε πιθανές συλλήψεις.

Τα άτομα αυτά, όπως είπε, ήθελαν να κάνουν κακό σε αυτόν και την οικογένειά του.

Υπάρχει, σημείωσε, μια διαχρονική προσπάθεια των διοικούντων του ΤΕΠΑΚ να βάλουν πράγματα κάτω από χαλί. «Αν οι μηχανισμοί ελέγχου εντός του Πανεπιστημίου δούλευαν, δεν θα είχαμε αυτά. Υπάρχει και το «Τμήμα Σιωπής», είπε χαρακτηριστικά ο δρ. Θεοχάρους.

Ο δρ. Αντώνης Θεοχάρους δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμπεριφορά της οποίας έτυχε από το ΤΕΠΑΚ και των ιθύνοντών του, οι οποίοι του απέκοψαν την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο δρ. Θεοχάρους στο βίντεο.

Πηγή: sigmalive.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here