Τι αλλάζει στο καρναβάλι της Λεμεσού- Όλες οι πληροφορίες

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει άρχισαν οι αιτήσεις για συμμετοχή στο Καρναβάλι.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση: 

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017 από τις 8.00π.μ έως τις 2.00μ.μ. θα αρχίσει να δέχεται συμμετοχές για το Καρναβάλι του 2018. Η τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 1.00μ.μ.

Διευκρινίζεται ότι οι συμμετοχές θα κλείσουν φέτος στον αύξοντα αριθμό των 100, αν αυτός ο αριθμός συμπληρωθεί πριν από την 1η Δεκεμβρίου του 2017 αυτόματα οι συμμετοχές κλείνουν.

Την πρώτη μέρα δήλωσης συμμετοχής δικαιούνται να δηλώσουν όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και τήρησαν τους κανονισμούς. Όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και παράβηκαν τους κανονισμούς καθώς και οι νέοι συμμετέχοντες θα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου του 2017.

Παρακαλούνται όσοι θέλουν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη Μεγάλη Παρέλαση να περάσουν απαραιτήτως από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 (τηλ. 25745919) για συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμούς.

Ο Δήμος Λεμεσού διευκρινίζει ότι δεν δέχεται δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικώς.

Πηγη: Sigmalive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here