Σύνδεσμος Γονέων: Κλειστό θα παραμείνει το δημοτικό Επισκοπής

Κλειστό θα παραμείνει για τη Δευτέρα (10/9) το δημοτικό σχολείο Επισκοπής, με απόφαση του Συνδέσμου Γονέων.

Σε δηλώσεις του τη Δευτέρα (10/9), ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του δημοτικού σχολείου Επισκοπής Αντρέας Κτώρου ανέφερε ότι το σχολείο δεν θα λειτουργήσει για σήμερα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, το σχολείο θα παραμείνει για σήμερα κλειστό και απόψε στις 19:00 το βράδυ θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση, για να αποφασιστεί τι θα πράξουν τις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά του ο Υπουργός, αφότου ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο με το εργοτάξιο αλλά και τα προβλήματα στο ηλεκτρικό ρεύμα, ανέφερε ότι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας για τους μαθητές.

Ο ίδιος ανέφερε ότι σημειώνεται αποκοπή του ρεύματος ανά διαστήματα, με τις υπηρεσίες να διενεργούν τους απαραίτητους ελέγχους.

Ο κ. Χαμπιαούρης ανέφερε ότι προτάθηκε όπως να μη χρησιμοποιηθούν ηλεκτρικές συσκευές σήμερα, πλην του γραφείου της διευθύντριας, για να μπορέσει να λειτουργήσει το σχολείο, κάτι που απορρίφθηκε από τον Σύνδεσμο Γονέων.

Την ίδια ώρα, υπογράμμισε ότι θα δοθούν οι απαραίτητες γραπτές διαβεβαιώσεις μέχρι την Παρασκευή, με την ολοκλήρωση των ελέγχων από τις τεχνικές υπηρεσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here