Σύλληψη τεσσάρων προσώπων για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, απόπειρας διάρρηξης κατοικίας και παράνομης κατοχής περιουσίας.
Η απόπειρα διάρρηξης κατοικίας που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού, διαπράχθηκε γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, στις 22 Αυγούστου 2018, ενώ την περασμένη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 9.00π.μ. και 2.30μ.μ., διαπράχθηκε διάρρηξη κατοικίας που επίσης βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού. Από τη δεύτερη οικία κλάπηκε ποσότητα χρυσαφικών και άλλα τιμαλφή.
Στο πλαίσιο διερεύνησης των δύο υποθέσεων και μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις σε περιοχές της Λεμεσού κατά το τελευταίο διήμερο, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν χθες και προχώρησαν στη σύλληψη των τεσσάρων προσώπων, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων που εξασφαλίστηκαν εναντίον τους στη βάση μαρτυρίας ότι αυτοί εμπλέκονται στις δύο υποθέσεις.
Κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, στο οποίο εντοπίστηκαν οι 30χρονος και 40χρονη, παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων και μικροποσότητα κάνναβης. Έρευνες διεξήχθησαν και σε δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι ύποπτοι, από τα οποία επίσης παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών, χρυσαφικών, ρολογιών και άλλων αντικειμένων, για τα οποία διεξάγονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο αποτελούν προϊόν κλοπής.
Οι τέσσερις συλληφθέντες, συγκεκριμένα δύο άντρες ηλικίας 37χρόνων, ένας άντρας ηλικίας 30 χρόνων και μία γυναίκα,ηλικίας 40 χρόνων, τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς Σταθμούς Επισκοπής και Μονής, καθώς και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here