Σύλληψη και τρίτου υπόπτου για την απόπειρα δολοφονίας κατά αστυνομικών

Χειροπέδες σε 35χρονο από τη Βουλγαρία πέρασε η Αστυνομία νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον των δύο μελών της Αστυνομίας, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην περιοχή Υψωνα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 35χρονος είχε εντοπιστεί να περιφέρεται πεζός στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση την Πάφο και οδηγήθηκε για ανάκριση στην αστυνομία, όπου φέρεται να τοποθετεί τον εαυτό του στο αυτοκίνητο ενοικιάσεως από το οποίο ρίχθηκαν οι πυροβολισμοί, που τραυμάτισαν τους δύο αστυνομικούς. Ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κρίσιμα.

Εξάλλου, αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι στη σύλληψη 31χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Πάφου, προχώρησε το πρωί σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον αστυνομικού.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, εντός περιφραγμένου οικοπέδου, στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια των ερευνών για εντοπισμό των δραστών της επίθεσης. Ακολούθως συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Λόγω του ότι ήταν τραυματισμένος, ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο τραύματα στο αριστερό πόδι και την στερνική περιοχή, τα οποία προκλήθηκαν από βολίδες πυροβόλου όπλου. Φέρει επίσης εκδορές στην περιοχή του θώρακα και αποσπάσεις δέρματος, στις παλάμες του. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία.

Για την υπόθεση υπό 8ήμερη κράτηση τελεί 33χρονη ως το πρόσωπο που ενοικίασε το όχημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here