ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ: “Είμαστε σε πλήρη κινητοποίηση για πάταξη της εγκληματικότητας”

Η Αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και της εγκληματικότητας γενικότερα, επανέλαβε σήμερα ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, με αφορμή τη σύλληψη δυο προσώπων για υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

Σε δηλώσεις του, ο κ.Σωτηριάδης ανέφερε ότι, στο πλαίσιο της  κινητοποίησης για πάταξη της εγκληματικότητας και του οργανωμένου εγκλήματος “και έχοντας στα χέρια της έξι εντάλματα έρευνας, η Αστυνομία  έκανε σαρωτικές έρευνες σήμερα, με το πρώτο φως της μέρας, τόσο στη Δημοκρατία όσο και στο έδαφος των Βρετανικών Βάσεων, με τη συνεργασία των ΒΒ”.

Από τις έρευνες, πρόσθεσε, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δυο Ελληνοκυπρίων, ηλικίας 38 και 52 ετών, σε υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και συνελήφθηκαν, ενώ το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για 8ήμερη προσωποκράτηση τους.

Ερωτηθείς σχετικά, είπε πως προέκυψε μαρτυρία ότι τα δυο αυτά πρόσωπα ενέχονται σε απόπειρα καταστροφής περιουσίας που διαπράχθηκε στις 9 Μαΐου 2018, με παραπονούμενο 32χρονο.

“Αντιλαμβάνεστε ότι η Αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και της εγκληματικότητας γενικότερα”, δήλωσε και τόνισε πως “αυτή η προσπάθεια άρχισε, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και στο μέλλον και είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιληφθούν όλοι”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here