Συνεχίζεται η κόντρα για την απαγόρευση των σκύλων στον Μόλο

Αλγεινή εντύπωση και ερωτηματικά προκαλούν οι πρόσφατες δηλώσεις και τοποθετήσεις του Δημάρχου Λεμεσού όσον αφορά το θέμα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για απαγόρευση της διακίνησης πολιτών με τους σκύλους τους στο δημόσιο πάρκο στον Μόλο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, σημειώνοντας ότι η απόφαση “δεν δίνει ούτε διέξοδο ούτε λύσεις στο θέμα”.

 

Το Κόμμα θεωρεί ότι η απόφαση, αντιθέτως δημιουργεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας και καταδικάζει όλους, νομοταγείς ή μη, απαγορεύοντάς τους την ελεύθερη κυκλοφορία. Καλεί, τέλος, το ΔΣ να ανακαλέσει τα μέτρα και να εμπλακεί σε διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για επίλυση του θέματος, με γνώμονα την ευημερία και των ανθρώπων αλλά και των ζώων.

Να θυμίσουμε ότι χθες, σε ανακοίνωση, ο Δήμος Λεμεσού ξεκαθάρισε ότι πλέον στον Μόλο Λεμεσού απαγορεύεται η διέλευση σκύλων.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε στις 31/5/2017 να προωθήσει περιοριστικά μέτρα στη διακίνηση σκύλων στο παραθαλάσσιο, πολυλειτουργικό πάρκο. Η απόφαση ήταν επανάληψη προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που λήφθηκε στις 11/7/2007.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here