Στις τάξεις τους οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Επισκοπής

Στις τάξεις τους είναι από σήμερα οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Επισκοπής. Μετά τις διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των μαθητών που έλαβαν γραπτώς  οι οργανωμένοι γονείς και αφού έγιναν οι ανάλογες ενέργειες και εργασίες στην ηλεκτρική εγκατάσταση του σχολείου, οι γονείς άναψαν το πράσινο φως και σήμερα χτύπησε για πρώτη φορά κανονικά το κουδούνι στο δημοτικό σχολείο.

Παρόν στο πρώτο κουδούνι ήταν και ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης ο οποίος καλωσόρισε τα παιδιά, διαβεβαιώνοντας τους ότι τόσο το Υπουργείο όσο και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί είναι εκεί για να διασφαλίσουν την ασφάλεια τους.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Κώστας Χαμπιαούρης εξέφρασε τη χαρά του για την έναρξη της λειτουργίας του σχολείου, «το όλο θέμα έχει αίσιο τέλος. Δεν ήταν προσωπικό το θέμα. Ήταν ένα θέμα που αφορούσε τα παιδιά μας και η επίλυση του προβλήματος ήρθε μετά από συλλογικές προσπάθειες. Οφείλω να ευχαριστήσω τον κ. Λακκοτρύπη, την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, τις τεχνικές υπηρεσίες, τον κοινοτάρχη Επισκοπής ως πρόεδρο της σχολικής εφορίας, τον πρόεδρο του συνδέσμου γονέων και όλους όσους έχουν συνεισφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να μπορέσουμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα».

Από πλευράς του ο Κοινοτάρχης και πρόεδρος της Σχολικής εφορείας , Λεύκιος Προδρόμου, ανέφερε ότι είναι  ευχάριστο συναίσθημα « τέλος καλό, όλα καλά, φάνηκε καθαρότατα ότι όταν υπάρχει συνεργασία, καλή θέληση από όλες τις πλευρές  υπάρχει πάντα αίσιο τέλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here