Μια υπέρλαμπρη Λεμεσιανή έκλεψε τις εντυπώσεις στην Όπερα της Πάφου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έκλεψε τις εντυπώσεις η υπέρλαμπρη Τζούλια Χατζηδημητρίου στην Όπερα της Πάφου με την εμφάνισή της. Η Τζούλια αν και ζει και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Πάφο είναι γνωστό ότι κατάγεται απο το Όμοδος.

Κάθε χρόνο η γνωστή παρουσιάστρια Τζούλια Χατζηδημητρίου είναι η παρουσιάστρια της όπερας του Paphos Aphrodite Festival και με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι είναι απο τα πλέον ταυτισμένα πρόσωπα με το θεσμό.

Με μερικές μεμονωμένες παρενθέσεις που την Όπερα “άνοιγαν” άλλες παρουσιάστριες η Τζούλια είναι μακράν το πλεόν αναγνωρίσιμο πρόσωπο στο opening κάθε παράστασης του μεγάλου Πολιτιστικού θεσμού της Πάφου.

Κάθε χρόνο με τη μετάφραση της σε διάφορες γλώσσες κλέβει την παράσταση αφού σου δίνει εντονα την εντύπωση ότι είτε μιλά ιταλικά , είτε ρώσικα, είτε ακόμη γαλλικά ή αγγλικά δείχνει να είναι η μητρική της γλώσσα.

Πέραν απο όλα αυτά όμως φέτος, για ακόμη μια χρονιά, έκλεψε τις εντυπώσεις και με τις υπέρλαμπρες ενδυματολικές τις επιλογές. Κομμάτια εντυπωσιακά και λαμπερά απο τα καταστήματα DOMINATE στην Πάφο που σίγουρα δεν έμειναν ασχολίαστα κυρίως απο τις κυρίες που παρευρέθηκαν το τριήμερο 1-3 Σεμπτεμβρίου στο Μεσαιωνικό Κάστρο.

Λάμψη, γκλάμουρ και ομορφιά που μόνο η Τζούλια μπορεί να υποστηρίξει σε μια εποχή καλώς ή κακώς η εικόνα παίζει το δικό της σπουδαίο ρόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here