Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονη Λεμεσιανή

Σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες μετά το μεσημέρι στη Λεμεσό, τραυματίστηκε κρίσιμα μια 22χρονη κάτοικος Λεμεσού.

Το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν τέσσερα συνολικά οχήματα, συνέβη γύρω στις 1.50μ.μ., στον κύριο δρόμο Λεμεσού – Καλού Χωριού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος, στον πιο πάνω δρόμο (με βόρεια κατεύθυνση προς το Καλό Χωριό) έχοντας ως συνοδηγό 22χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος (ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση) έχοντας ως επιβάτες στα πίσω καθίσματα τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του 23χρονου συγκρούστηκε (πλαγίως) με τρίτο αυτοκίνητο (οδηγούσε 53χρονη) με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμο, ενώ το αυτοκίνητο του 36χρονου ακινητοποιήθηκε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Τέταρτο αυτοκίνητο (οδηγούσε 27χρονος) το οποίο ακολουθούσε το αυτοκίνητο του 36χρονου δεν πρόλαβε να σταματήσει με αποτέλεσμα να κτυπήσει με το μπροστινό μέρος το αυτοκίνητο του 23χρονου.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν όλοι επιβαίνοντες των τεσσάρων οχημάτων και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η 22χρονη υπέστη θλάση εγκεφάλου, θλάση πνευμόνων και κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης. Η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται ως κρίσιμη.

Ο 23χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και εκτός κινδύνου.

Όλοι οι υπόλοιποι τραυματίες έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν, εκτός των δύο ανήλικων παιδιών τα οποία κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here