Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι την Κυριακή – Δείτε αναλυτικά

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από αύριο αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση και κατά διαστήματα σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 55 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.

Το απόγευμα περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να ενισχυθούν σταδιακά σε μέτριους μέχρι ισχυρούς, 4 με 5 μποφόρ, και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι πολύ ισχυρούς, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά γενικά ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια τοπικά ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από ψηλές νεφώσεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα καταστεί κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, για να τραπούν σταδιακά από το μεσημέρι και μετά σε νοτιοανατολικούς ως νοτιοδυτικούς, ασθενείς μέχρι μέτριους, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά μέχρι ισχυρούς, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και τοπικά, κυρίως μέχρι το μεσημέρι, ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, με πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή και το Σάββατο ενώ την Κυριακή αναμένεται να σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here