Πρόταση γάμου σε πτήση τρόμου–Οι επιβάτες ούρλιαζαν κι αυτός

Το αεροσκάφος της Air Asia έχει απογειωθεί από το Περθ της Αυστραλίας με προορισμό το Μπαλί, όταν, 25 λεπτά μετά, έκανε βουτιά 24.000 ποδών. Οι μάσκες οξυγόνου έπεσαν και οι επιβάτες ούρλιαζαν, καθώς ένιωθαν ότι είχε έρθει το τέλος τους.

«Πήρα το τηλέφωνό μου και έστειλα ένα μήνυμα στην οικογένειά μου, με την ελπίδα ότι θα το λάβουν», είπε μια γυναίκα από το Περθ σε δημοσιογράφους. «Ήταν φρικτό».

Αυτή τη στιγμή επέλεξε ο Chris Jeanes για να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του. «Ευτυχώς, είπε ναι», είπε ο δικηγόρος από το Λονδίνο. Ο Chris σκόπευε να κάνει την πρόταση στο Μπαλί, αλλά βλέποντας το αεροπλάνο να χάνει ύψος, δεν κρατήθηκε. «Δεν άλλαξε γνώμη όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια πίσω στο Περθ», πρόσθεσε ο Κρις.

Οι επιβάτες επέκριναν την αεροπορική εταιρεία, λέγοντας ότι οι υπάλληλοι της καμπίνας αντιμετώπισαν ανεπαρκώς την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία και απλά ανέφερε ότι «ένα τεχνικό πρόβλημα» ανάγκασε τον πιλότο να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Περθ.

Δείτε το βίντεο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here