ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ: Γυναίκα εξαπατά κόσμο παίρνοντας χρήματα- Ποια η δράση της στη Λεμεσό;

Απίστευτο θράσος φαίνεται ότι έχει μια 39χρονη από τη Δευτερά η οποία εξαπατά κόσμο παριστάνοντας διευθυντικό στέλεχος μεγάλων εταιρειών μα σκοπό την απόσπαση χρημάτων από ανυποψίαστους πολίτες.

Μεταξύ άλλων παριστάνει στέλεχος ναυτιλιακών, πετρελαϊκών και εταιρειών τηλεπικοινωνίας. Η 39χρονη προσεγγίζει τα θύματα της από το φιλικό και το συγγενικό της περιβάλλον, ενώ εναντίον της έχουν σχηματιστεί συνολικά 34 ποινικοί φάκελοι, όμως αυτό δεν την πτοεί και συνεχίζει το έργο της.

Η ύποπτη έδρασε μέχρι στιγμής σε τρεις Επαρχίες (Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο) ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» φτάνουν συνεχώς νέες υποθέσεις εναντίον της στην Αστυνομία.

Η 39χρονη τελεί υπό κράτηση όμως όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις το πιθανότερο σενάριο είναι να αφεθεί ελεύθερη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα όταν η ύποπτη συλλαμβάνεται από τις αρχές δίνει τον ισχυρισμό ότι δεν αποσπά αλλά δανείζεται τα χρήματα.
Συνολικά 107 χιλιάδες ευρώ πήρε από πολίτες ανάμεσα σε Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2017 και άλλες περίπου 60 χιλιάδες από Λεμεσό και Πάφο.

Πάντως και η φετινή χρονιά δείχνει να της πάει καλά αφού από το Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο έχει καταφέρει να τσεπώσει περίπου 40 χιλιάδες ευρώ.

Μεταξύ άλλων υπόσχεται στα θύματα δημιουργία υπεράκτιων εταιρειών, αγορά ακινήτων σε τιμές ευκαιρίας όπως και αγορά διαφόρων άλλων υλικών αγαθών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here