ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι και τους 41 βαθμούς θα ακουμπήσει ο υδράργρος σήμερα – Πότε προβλέπεται μικρή πτώση

Εποχική χαµηλή πίεση και θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 37 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως στα νότια και τα ανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά αργότερα, στα ανατολικά και τα νότια, θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί δυνατό να σχηµατιστεί τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο, ενώ από την Κυριακή θα σηµειώσει σταδιακά πτώση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here