Προσοχή! Κλείνει σήμερα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κλειστό για την κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, παρά τον Ύψωνα με κατεύθυνση προς Πάφο, το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 από τις 20:00 μέχρι τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου 2018, τμήμα της λωρίδας βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, παρά τον Ύψωνα με κατεύθυνση προς Πάφο, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία λόγω διεξαγωγής εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η είσοδος και έξοδος στον αυτοκινητόδρομο από την οδό Μακεδονίας στον Ύψωνα, θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία προς τον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω των κόμβων Αγ. Συλά, Ανθούπολης και Νέου Νοσοκομείου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here