Προκαλεί ανατριχίλα: Ποταμός βάφτηκε κόκκινος από το αίμα [βίντεο]

Εμβρόντητοι έμειναν οι κάτοικοι μιας κινεζικής πόλης τη Δευτέρα όταν ξαφνικά είδαν τον ποτάμι που διασχίζει την πόλη να γίνεται κόκκινος και να αναδύεται από αυτόν οσμή αίματος.

Στο βίντεο φαίνεται το κόκκινο νερό να ρέει μέσα από έναν αγωγό και χύνεται στον ποταμό Lixanxi στην επαρχία Jiangxi της νοτιοανατολικής Κίνας.

Ο ποταμός Lianxi άρχισε να παίρνει κόκκινο χρώμα, στο ύψος του Κολλεγίου Jiujiang, το πρωί της Τρίτης. Μαθητές του κολλεγίου δήλωσαν ότι το νερό μάλιστα ανέδυε και μία μυρωδιά αίματος.

«Το κόκκινο νερό έβγαινε από έναν σωλήνα κάτω από τη γέφυρα κοντά στο σχολείο μας», ανέφερε ένας φοιτητής.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από τοπική περιβαλλοντική υπηρεσία που ερεύνησε το φαινόμενο διαπιστώθηκε ότι πηγή της μόλυνσης ήταν ένα σφαγείο χοίρων κοντά στον ποταμό.

«Υπήρξε ένα μπλοκάρισμα κοντά στον σωλήνα της αποχέτευσης του σφαγείου και αυτά χύθηκαν στον ποταμό», δήλωσε ένας από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας. Όπως εξήγησε το αίμα πρόκειται για αίμα γουρουνιών.

Η υπηρεσία τόνισε ότι θα αναλάβει σχετική δράση σύμφωνα με τους κανονισμούς και τους νόμους, αφότου λάβει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Η βλάβη στον αγωγό έχει επισκευαστεί από τα συνεργεία συντήρησης.

https://www.youtube.com/watch?v=XDf0V1Su_FE

Πηγή: koutipandoras.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here