Πλούσιο θέαμα στα 18α Λεμέσια 

Διεξάγονται σήμερα και αύριο τα 18α Λεμέσια με γενικό τίτλο «Αθλητισμός με ουσία, χωρίς ουσίες!».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση των διοργανωτών, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η Ημέρα Άθλησης / Fitness Day στην κυκλική αποβάθρα του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.

Οι φίλοι του Fitness θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν με Body Combat, Body Attack, Body Jam και Zumba. Η διοργάνωση του Fitness Day ανατέθηκε φέτος από το Δήμο Λεμεσού στους Kondylis Fitness Centre, Modus Vivendi Health Centre και St. Nicolas Fitness.

Την ίδια μέρα στις 4 το απόγευμα μαθήματα αθλητοπρέπειας και ευγενούς άμιλλας θα δώσουν οι Βετεράνοι αθλητές Στίβου, οι οποίοι θα συναντηθούν στο βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου Σταδίου.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος αθλητές από Κύπρο, Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού και θα αγωνιστούν στο μήκος, ακόντιο, δισκοβολία, 100 μέτρα, 200 μέτρα, 800 μέτρα και επιπλέον στα 3000 μέτρα για τους άντρες και 400 μέτρα για τις γυναίκες.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος και επιτυχημένος Ποδηλατικός Γύρος 10χιλ. Λεμεσού με σημείο εκκίνησης το χώρο στάθμευσης Εναερίου, ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και το Διεθνές Τουρνουά Fudokan Karate στο Λύκειο Αγίας Φυλάξεως, στη Λαϊκή Λευκοθέα.

Στο  Τουρνουά, τη διοργάνωση του οποίου ανέλαβε ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Λεμεσού και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Fudokan Karate Do, θα λάβουν μέρος περισσότερα από 150 παιδιά, καθώς και κατηγορίες εφήβων, αντρών και γυναικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here