Ο Σύνδεσμος ‘Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη’ οργανώνει την 3η πορεία κατά των αιματολογικών παθήσεων

Με στόχο την ενημέρωση για τις αιματολογικές ασθένειες (λευχαιμία) και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, ο Σύνδεσμος “Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη”, οργανώνει την 3η πορεία με σύνθημα “Stay Strong”, το απόγευμα της Κυριακής, 17 Σεπτεμβρίου, στη Λεμεσό.

Η πορεία που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μήνα ενημέρωσης για τις αιματολογικές παθήσεις, που είναι ο Σεπτέμβριος, θα ξεκινήσει στις 18.00 από το παλιό λιμάνι και θα τερματίσει στο θεατράκι του Παραθαλάσσιου Πολυλειτουργικού Πάρκου της Επίχωσης.

Στο τέλος της πορείας θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική αγορά και θα γίνουν δειγματοληψίες για νέους εθελοντές δότες, ενώ όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος, “οι δειγματοληψίες γίνονται γιορτές ελπίδας για ανεύρεση συμβατού δότη για όλους τους ασθενείς μας που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών, για να νιώσουμε την υπέρτατη χαρά της επιστροφής τους στην παρέα μας με υγεία και χαμόγελα, για να αποδείξουμε ξανά και ξανά ότι Ύστερα Έρχεται η Άνοιξη, όσο δύσκολος κι αν ήταν ο Χειμώνας”.

Για συμμετοχές στην πορεία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το μπλουζάκι του Συνδέσμου, έναντι κόστους πέντε ευρώ, επικοινωνώντας με τη σελίδα του στο FACEBOOK.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here