ΟΔΗΓΟΙ: Για να μην ταλαιπωρηθείτε διαβάστε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Μικρά προβλήματα, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, περιλαμβάνει το σημερινό δελτίο αναφοράς για το οδικό δίκτυο. Πέραν αυτών όμως, στις κεντρικές οδούς των πόλεων, αναμένεται να παρατηρηθεί η συνήθης, καθημερινή, πρωινή, τροχαία κίνηση.

Στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, θα πραγματοποιηθούν σήμερα εργασίες για επιδιόρθωση της γέφυρας του ποταμού Γυαλιά. Για το λόγο αυτό, μεταξύ των ωρών 10π.μ. και 5.30μ.μ., θα είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, σε τμήμα μήκους 700 μέτρων περίπου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες.

Στην επαρχία Λεμεσού διεξάγονται εργασίες κατασκευής του παρακαμπτήριου δρόμου Γερμασόγειας. Οι εργασίες επηρεάζουν την οδό Αγίας Παρασκευής από τη συμβολή της, με την οδό Μύλου μέχρι την οδό Τηλλυρίας και από την οδό Ψαρών μέχρι την οδό Ισαβέλλας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών, έχουν δημιουργηθεί προσωρινές ασφαλτοστρωμένες λωρίδες κυκλοφορίας για την απρόσκοπτη κίνηση της τροχαίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here