Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι πωλήσεις στο Limassol Del Mar

Φώτο: Limassol Del Mar : Πολυτέλεια δίπλα στο κύμα.
Φώτο: Limassol Del Mar : Πολυτέλεια δίπλα στο κύμα.

Το υπό κατασκευή Limassol Del Mar έχει ξεπεράσει τους στόχους πωλήσεών του, έχει εξασφαλισμένη τη χρηματοδότηση του έργου και είναι έτοιμο να παραδώσει τα πρώτα διαμερίσματα στους αγοραστές του το 2019.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Ομίλου Λεπτός κος Σάκης Χ’ Αλεξάνδρου ανέφερε ότι “ Η τεράστια επιτυχία στην ζήτηση και στις πωλήσεις οφείλεται κυρίως στη μοναδική αρχιτεκτονική του έργου σε συνδυασμό με την τοποθεσία του, την υψηλή ποιότητα των τελειωμάτων, τις υπηρεσίες πέντε αστέρων που προσφέρονται και τις ανταγωνιστικές τιμές, στοιχεία τα οποία το καταστούν ιδανικό για κάθε πιθανό ιδιοκτήτη”

Το Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλες τις περιουσίες. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, 5αστερες εγκαταστάσεις καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προέρχεται από τις αγορές της Ρωσίας, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, αλλά αξίζει να αναφερθεί ότι το ενδιαφέρον από Κύπριους είναι αξιοσημείωτο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here