Στο Νοσοκομείο ο ΠτΔ για τον τραυματία αστυνομικό- Άμεση μετάβαση στο Ισραήλ για τον αστυνομικό

Έφθασε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται ο αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε τα ξημερώματα σε ανταλλαγή πυροβολισμών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ακολούθησε η άφιξη του Αρχηγού Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ενώ στο χώρο αναμένεται η άφιξη του Υπουργού Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου.

Τον Πρόεδρο υποδέχθηκε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας κ. Γιαννάκη.

Η κατάσταση του αστυνομικού σύμφωνα πάντα με τη Χριστίνα Γιαννάκη κρίνεται ως σοβαρή ενώ στην ανοικτή γραμμή με το Τελ Αβίβ αξιολογείται η κατάσταση της υγείας του ένστολου και δεν αποκλείεται να μεταβεί εντός της μέρας στο Ισραήλ. Στο ακουστικό βρίσκονται δυο γιατροί από Ισραήλ ένας ηπατολόγος και ένας εντατικολόγος οι οποίοι και θα συνοδεύσουν εκτός απροόπτου τον αστυνομικό.

Από ώρα σε ώρα ξεκινάει η επιχείρηση 

Ολονύκτιος ήταν ο συντονισμός από την ΓΔ του Υπουργείου Υγείας με το κρατικό νοσοκομείο του Ισραήλ.

Αυτή την ώρα όπως ενημερώνεται το SigmaLive η επιχείρηση αεροδιακομιδής του ένστολου τραυματία αστυνομικού είναι έτοιμη για να ξεκινήσει από ώρα σε ώρα.

Της αποστολής θα ηγείται ο καθηγητής της έδρας της Τραυματιολογίας του Νοσοκομείου και θα τον συνοδεύουν οι δυο προαναφερθέντες γιατροί, ένας εντατικολόγος και ένας ηπατολόγος.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ Sigmalive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here