Νεφώσεις και καταιγίδα αναμένονται σήμερα – Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Σήµερα (14/9) ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα δυτικά και τα βόρεια, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα.

Το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές και σε άλλες περιοχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα λίγο ταραγµένη και, στα δυτικά και τοπικά στα νότια, µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, το µεσηµέρι και το απόγευµα, θα αναπτύσσονται νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο, αλλά την Κυριακή θα σηµειώσει µικρή άνοδο, παραµένοντας κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, το µεσηµέρι και το απόγευµα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here