Νέο χαμηλό βαρομετρικό απόψε – Βροχές, καταιγίδες και παγετός ανά το παγκύπριο

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται από αργά το βράδυ.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το πρωί στα ορεινά αναµένεται να υπάρχει παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος. Αργά το βράδυ και προς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους µείον 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένονται χιόνια, ενώ τη νύκτα πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο και σε ηµιορεινές περιοχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία θα παραµείνει στα επίπεδα της Τρίτης.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, παραµένοντας όµως λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here