Νέο γραφείο πωλήσεων στη Λεμεσό για την Leptos Estates

Το άνοιγμα των νέων γραφείων πωλήσεων του Ομίλου εταιρειών Λεπτός στην Λεμεσό έρχεται σαν επιστέγασμα της εξαιρετικής πορείας πωλήσεων του Limassol Del Mar, με σκοπό να ενδυναμώσει την παρουσία της εταιρείας στην περιοχή ενόψει και των επερχόμενων μεγάλων αναπτύξεων της στην Λεμεσό.

Τα νέα γραφεία βρίσκονται απέναντι από το ξενοδοχείο Four Seasons και δίπλα από τα γραφεία της Russian Commercial Bank – RCB στην οδό Αμαθούντος 104.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η τοποθεσία των γραφείων αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση ειδικά από την αγορά των εύπορων πελατών οι οποίοι αναζητούν να επενδύσουν σε ακίνητα όπου μπορούν να συνδυάσουν τόσο τον τρόπο ζωής που έχουν συνηθίσει όσο και τις επενδυτικές αποδόσεις που αναζητούν.

Τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι των γραφείων έχουν ανακαινιστεί έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν την αρχιτεκτονική φιλοσοφία της εταιρείας με μεγάλα παράθυρα, ανοιχτούς ευήλιους χώρους και μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό.
Επιπλέον τα γραφεία διαθέτουν τον απαραίτητο τεχνολογικό και οπτικοακουστικό εξοπλισμό που ενδυναμώνει την όλη εμπειρία του πελάτη.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Λεπτός που βρίσκεται στα γραφεία μπορεί άμεσα να προσφέρει πληροφορίες στα Ρώσσικα, Ελληνικά και Αγγλικά τόσο για τα υπάρχοντα έργα όσο και για αυτά που θα δημιουργηθούν σύντομα και τα οποία συμπεριλαμβάνουν το εικονικό Limassol Del Mar, το Blue Marine και το Limassol Park καθώς επίσης  τις παραθαλάσσιες επαύλεις πολυτελείας Adonis & Coral Seas και τις προνομιούχες αναπτύξεις διαμερισμάτων Aphrodite & Venus Gardens στην Πάφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here