Μεξικό: «Γάζωσαν» με 150 σφαίρες τον αστυνομικό που συνέλαβε το γιο του Ελ Τσάπο (σκληρές εικόνες και βίντεο)

Σοκάρει το βίντεο από την εκτέλεση του αστυνομικού που ενεπλάκη στη σύλληψη του γιου του Ελ Τσάπο, βαρόνου των ναρκωτικών στο Μεξικό.

Ο αστυνομικός έπεσε νεκρός σε έναν χώρο στάθμευσης και οι εικόνες που διέρρευσαν από κάμερες ασφαλείας δείχνει τουλάχιστον δύο ένοπλους άνδρες να κατεβαίνουν από ένα κόκκινο αυτοκίνητο με ημιαυτόματα όπλα και να ανοίγουν πυρ κατά του αστυνομικού.

Η ενέδρα διήρκεσε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, καθώς οι δράστες της επίθεσης «γάζωσαν» το αυτοκίνητο του αστυνομικού με τουλάχιστον 150 σφαίρες μέρα μεσημέρι στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρο στο Κουλιακάν.

Στην πόλη αυτή του Μεξικού είχε επικρατήσει χάος στα μέσα του Οκτωβρίου, μετά το άκουσμα της είδησης ότι συνελήφθη ο γιος του φυλακισμένου βαρόνου ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν, Οβίδιο.

Μετά την είδηση της σύλληψης του Οβίδιο Γκουσμάν, οι υποστηρικτές του καρτέλ Σιναλόα βγήκαν πάνοπλοι στους δρόμους. Πλάνα της μεξικανικής τηλεόρασης έδειχναν άνδρες με βαρύ οπλισμό να πυροβολούν κατά αστυνομικών ενώ στο δρόμους βρίσκονται καμένα οχήματα και δύο πτώματα, αν και η αστυνομία ανακοίνωση ότι δεν υπήρξαν νεκροί.

Έπειτα από λίγο, οι μεξικανικές δυνάμεις ασφαλείας αναγκάστηκαν να αφήσουν ελεύθερο τον γιο ου Ελ Τσάπο και να αναδιπλωθούν, «για να σωθούν ανθρώπινες ζωές», όπως δήλωσε στο Reuters ο υπουργός Ασφάλειας και Προστασίας του Πολίτη της ομοσπονδιακής μεξικανικής κυβέρνησης, ο Αλφόνσο Ντουράσο.

Πηγή: Daily Mail

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here