«Μαύρα» Χριστούγεννα για τρεις οικογένειες στη Λεμεσό

Στα «μαύρα» ντύθηκαν τρεις οικογένειες στη Λεμεσό τα Χριστούγεννα. Ένας 35χρονος, ένας 32χρονος και ένας 58χρονος «έφυγαν» από τη ζωή ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους.

 

Αρχικά, γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα ενημερώθηκε η Αστυνομία ότι ο 34χρονος Ανδρέας Καίμης έχασε τη μάχη με τη ζωή στις 00:20, ο οποίος είχε διακομιστεί στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου στη Λεμεσό. Ο 34χρονος ενώ γιόρταζε τα Χριστούγεννα στο σπίτι του, έχασε τις αισθήσεις του, με τους δικούς του να καλούν ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Η αστυνομία διερευνά αιφνίδιο θάνατο.

Στη δεύτερη περίπτωση, γύρω στις 01:35, απεβίωσε στο τμήμα πρώτων βοηθών Γεώργιος Χριστοφίδου, 32 χρόνων, από τη Λεμεσό. Ο 32χρονος διακομίστηκε από τους δικούς του ανθρώπους στο νοσοκομείο, ενώ προηγουμένως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλης.

Στα μαύρα ντύθηκε και η οικογένεια του Γρηγόρη Μαύρου, 61 χρόνων, από Άγιο Νικόλαο, ο οποίος ενώ, βρισκόταν με τη 58χρονη σύζυγο του στην οικία τους, έχασε τις αισθήσεις του. Κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Στις 10:30 το βράδυ διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Σύμφωνα με τη σύζυγό του έπασχε από διαβήτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here