Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού στη Γερμασόγεια

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της ένοπλης ληστείας, που διαπράχθηκε το πρωί σε υποκατάστημα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, στη Γερμασόγεια.

Από τη σκηνή οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια τα οποία στάληκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ έχει παραληφθεί και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι ληστές.

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί στο υποκατάστημα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, που βρίσκεται στο χωριό Γερμασόγεια.

Δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι εισήλθαν στο υποκατάστημα, θρυμματίζοντας τη γυάλινη πλαϊνή είσοδο του και αφού πρόταξαν όπλο που κρατούσε ο ένας εξ αυτών, κατάφεραν να αποσπάσουν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό και να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη, οι δύο ληστές είχαν σταθμεύσει το σαλούν όχημα τους, toyota vitz χρώματος άσπρου με πινακίδες εγγραφής άλλες από αυτές που ταιριάζουν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έξω από το κατάστημα.

Ο ένας εκ των δύο ληστών, μιλώντας στη κυπριακή διάλεκτο, ζήτησε από τους τέσσερις υπαλλήλους και τους πέντε πελάτες εκ των οποίων το ένα ήταν μικρό παιδάκι, να πέσουν στο έδαφος.

Η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, άνδρες της οποίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών με βοήθεια και του ελικοπτέρου της Αστυνομίας.

Οι δράστες διέφυγαν με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here