Λεμεσός: Σύλληψη και τέταρτου ανηλίκου προσώπου για διάρρηξη σχολείου

Τέταρτη σύλληψη για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής στη Λεμεσό

Άλλος ένας 17χρονος, κάτοικος χωριού της επαρχίας Λεμεσού, συνελήφθη χθες το απόγευμα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση διάρρηξης σχολικού κτηρίου και κλοπής τεσσάρων φωτογραφικών μηχανών και άλλων προσωπικών αντικειμένων μελών αρχαιολογικής αποστολής.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά σύλληψη σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού άλλα τρία πρόσωπα είχαν συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, την περασμένη Κυριακή. Οι πρώτοι τρεις συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα μονοήμερης κράτησής τους.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε από μέλη αρχαιολογικής αποστολής που διαμένουν στις εγκαταστάσεις του σχολείου, που βρίσκεται σε χωριό στην επαρχία Λεμεσού. Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, μεταξύ των ωρών 9μ.μ. της 4ης Αυγούστου και 2π.μ. της 5ης Αυγούστου 2018, διαρρήχθηκαν αίθουσες του εν λόγω σχολείου και κλάπηκαν από αυτές τέσσερις φωτογραφικές μηχανές, μια ηλεκτρονική συσκευή αναπαραγωγής ήχου και τρία ζεύγη γυαλιών ηλίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here