Λεμεσός: Ομαδική σύλληψη για ναρκωτικά και εντοπισμός μεγάλου χρηματικού ποσού

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος,  παράνομης χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7 χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο 33χρονο, σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό, ο οποίος αμέσως πριν, θεάθηκε να τοποθετεί μία πλαστική σακούλα στο έδαφος, στην οποία υπήρχαν δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους δύο κιλών και 170 γραμμαρίων.

Ο 33χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίων τριών ακόμη προσώπων ηλικίας 23, 34 και 39 ετών, τα οποία συνελήφθησαν στη συνέχεια με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες και οχήματα τους, όπου στην οικία του 39χρονου, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 7.5 γραμμαρίων, στο όχημα του 34χρονου μισό γραμμάριο κάνναβης και ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη, στην οικία του 23χρονου, ένας σπαστήρας και μια ζυγαριά ακριβείας και στο όχημα του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €16.900.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here