ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονος προκάλεσε τροχαία και εγκατέλειψε τη σκηνή- Ομοίωμα πιστολιού στο όχημά του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Γύρω στις 00:52 χθες τα ξημερώματα, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας, αντιλήφθηκαν όχημα σταθμευμένο έξω από αρτοποιείο στη Λεμεσό, το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν το εν λόγω όχημα, ο οδηγός του οποίου στη θέα του αστυνομικού οχήματος, κινήθηκε απότομα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που ήταν επίσης σταθμευμένο έξω από το αρτοποιείο.

Στη συνέχεια, έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε οδηγώντας επικίνδυνα και αλόγιστα παραβιάζοντας τα σήματα τροχαίας.

Παράλληλα, σε κάποιο σημείο του δρόμου έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σταθμευμένο ελαφρύ φορτηγό.

Το όχημα ακολούθως ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του εγκατέλειψε την περιοχή τρέχοντας. Το όχημα ερευνήθηκε και σε αυτό εντοπίστηκαν ένα ομοίωμα πιστολιού και μία μαύρη κουκούλα. Τα πιο πάνω τεκμήρια καθώς και το αυτοκίνητο, μεταφέρθηκαν στην Α.Δ.Ε. Λεμεσού για επιστημονικές εξετάσεις.

Γύρω στις 2 χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο 18χρονος οδηγός, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης και εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος και επικίνδυνης και αμελούς οδήγησης.

Η Τροχαία και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here