ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 67χρονου ψαρά που αγνοείται – Άκαρπες οι έρευνες

Συνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) για εντοπισμό του 67χρονου ερασιτέχνη ψαρά που αγνοείται από χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το ΚΣΕΔ, οι έρευνες έχουν εντατικοποιηθεί με το πρώτο φως της ημέρας και σε αυτές συμμετέχουν, υπό το συντονισμό του ΚΣΕΔ, ελικόπτερο της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, σκάφη της Διοίκησης Ναυτικού του ΓΕΕΦ, καθώς και σκάφη και ομάδα δυτών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.

Στις έρευνες συνδράμουν επίσης και εμπορικά πλοία που βρίσκονται στον κόλπο Λεμεσού καθώς επίσης και κινητά και σταθερά μέσα του συστήματος Παράκτιας Παρατήρησης του ΚΣΕΔ.

Υπενθυμίζεται πως σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, εντόπισε ακυβέρνητη χθες βράδυ τη βάρκα του αγνοούμενου ψαρά, ενώ όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης “λόγω των κακών καιρικών συνθηκών λήφθηκαν οδηγίες όπως ρυμουλκηθεί το σκάφος στο λιμάνι Λεμεσού”.

Η μηχανή της βάρκας, συνέχισε, βρισκόταν σε λειτουργία ενώ σε αυτήν εντοπίστηκαν προσωπικά αντικείμενα του 67χρονου.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ Φωτογραφία: Sigmalive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here