ΛΕΜΕΣΟΣ: Χώρος στάθμευσης σε συνοικισμό μετατράπηκε σε …φωλιά τρωκτικών (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ)

Σφοδρά παράπονα στο LemesosPress.com κάνουν κάτοικοι του Αγίου Αθανασίου σύμφωνα με τους οποίους, χώρος στάθμευσης πολυκατοικίας στον συνοικισμό Λινόπετρας έχει μετατραπεί παράτυπα σε ιδιωτικό μέρος όπου λόγω των πολλών ευτελών αντικειμένων που έχουν εκεί τοποθετηθεί τείνει να καταντήσει, αν δεν έχει ήδη καταντήσει, εστία μολύνσεων και φωλιά τρωκτικών.

Οι παραπονούμενοι αναγνώστες του LemesosPress.com, κάνουν λόγο για έλλειψη συνθηκών ασφάλειας και υγείας. Σύμφωνα με την καταγγελία, νιώθουν αγανάκτηση αφού θεωρούν ότι παραγνωρίζονται τα παράπονά τους εδώ και καιρό και γίνονται μπαλάκι του πινγκ πονγκ απο το Δήμο Αγίου Αθανασίου και την Πολεοδομία, όπου έχουν απευθυνθεί, αφού συνεχώς τους παραπέμπουν ο ένας στον άλλο και αντίστροφα.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία τα πολεοδομικά σχέδια δείχνουν ότι το μέρος είναι χώρος στάθμευσης πολυκατοικίας και βρίσκεται στον προσφυγικό συνοικισμό Λινόπετρας. Οι παραπονούμενοι υποστηρίζουν επίσης ότι στο μέρος υπάρχουν τρωκτικά και ότι αυτό κατάντησε τελικά ως “ιδιωτική περιουσία” πράγμα απαράδεκτο, όπως αναφέρουν.

Ο χώρος καταλήγει η επιστολή έγινε μέρος όπου έχουν τιποθετηθεί παράνομα παλιοπράγματα όπως ελάστικα αυτοκινήτων, κασόνια, ντεπόζιτα, παλιά βαρέλια, άχρηστα αντικείμενα και διάφορα άλλα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες.

Τέλος οι παραπονούμενοι αναρωτιούνται τι πρέπει να κάνουν και θεωρούν ως τελευταία ελπίδα αντίδρασης τη δημοσιοποίηση του προβλήματος μπας και ευαισθητιποιηθούν οι αρμόδιοι και διορθώσουν αυτή την οχληρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here