ΛΕΜΕΣΟΣ- Τραυματισμός δυο αστυνομικών: Όλες οι λεπτομέρειες του πως έγινε το περιστατικό

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται εδώ και δυο περίπου ώρες δυο μέλη της Αστυνομίας Λεμεσού μετά από τραυμτισμό τους από όχημα που οδηγούσε οδηγός ταξί στην περιοχή Καψάλου.

Συγκεκριμένα λιγο πριν τις εννέα απόψε (05/09) μελη του ΟΠΕ ανέκοψαν για έλεγχο ταξί το οποίο οδηγούσε 53χρονος οδηγός. Ο ένας αστυνομικός πλησίασε απο την πλευρα του συνοδηγού το όχημα και ο δεύτερος απο την πλευρά του οδηγού για να ζητήσει τα στοιχεία του ταξιτζή.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον 53χρονο να σβήσει το οχημά του για και αυτός αντί να υπακούσει ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας προς το μέρος τους κτύπησε με τον αριστερό πισινό τροχό τον ενα αστυνομικό. Ο δεύτερος αστυνομικός κτυπήθηκε επίσης από το οχημα με αποτελεσμα να πέσει στο πεζοδρόμιο και να τραυματιστεί στο κεφαλι.

Ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αλλα το όχημα του ακινητοποιήθηκε αφου έχασε τον ελεγχο του προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο.

Ακολούθως ο ύποπτος εγκατέλειψε το όχημα και την σκηνή και τράπηκε σε φυγή. Η σκηνή αποκλείσθηκε επί τόπου για περαιτέρω εξετάσεις βρίσκονται αξιωματικός και μελη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λεμεσου καθώς μέλη της Τροχαιας.

Συμφωνα με τις εως τωρα εξετάσεις ο ατυνομικός που κτύπησε στο κεφάλι είναι εκτός κινδύνου ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε ελαφριά.

Να σημειωθεί οτι απο στην σκηνή, σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ωε τεκμήριο και ένα μικρό πακέτο που περιείχε συσκευασίες με περίπου 6 γραμμάρια κοκαΐνης.