ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 46χρονου στη σκηνή εμπρησμού αυτοκινήτου 

Χειροπέδες σε 46χρονο φόρεσαν το πρωί αστυνομικοί, οι οποίοι τον εντόπισαν στη σκηνή εμπρησμού αυτοκινήτου, που βρισκόταν ακινητοποιημένο σε ανοικτό χώρο, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 7.40 το πρωί, ενώ μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία για πρόληψη εγκληματικών ενεργειών, αντιλήφθηκαν ότι είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο.

Τα μέλη της Αστυνομίας κατευθύνθηκαν προς το φλεγόμενο αυτοκίνητο και αντιλήφθηκαν τον 46χρονο να αναχωρεί από τη σκηνή, ενώ όταν αυτός ανακόπηκε για έλεγχο, παραδέχτηκε ότι έθεσε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο τέθηκε κακόβουλα, ενώ παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας κατοίκου επαρχίας Λεμεσού, υπέστη εκτεταμένες ζημιές το εσωτερικό μέρος του, ενώ από τις έρευνες διαπιστώθηκε πως αυτό είχε δηλωθεί στο Τμήμα Οδικών Μεταφορά ως ακινητοποιημένο από τον ιδιοκτήτη του.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 46χρονος φέρεται να απέκτησε κατοχή και να οδήγησε σήμερα το αυτοκίνητο, πριν θέσει φωτιά σε αυτό.

Εναντίον του 46χρονου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, βάσει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here