ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε αμυντική χειροβομβίδα η οποία δεν εξερράγη

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία στη Λεμεσό μετά από εντοπισμό χειροβομβίδας έξω από ταξιδιωΣε κινητοποίηση τέθηκε η αστυνομία όταν ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου ειδοποίησε τις αρχές για εντοπισμό χειροβομβίδας στην είσοδο του γραφείου του.

Η σκηνή αποκλείστηκε από δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ στο σημείο έσπευσε και πυροτεχνουργός. Η χειροβομβίδα που δεν εξερράγη, αδρανοποιήθηκε και παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις.

Το τουριστικό γραφείο ανήκει σε 46χρονο, ο οποίος είχε γίνει στόχος εγκληματικών στοιχείων και στο παρελθόν, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η αμυντική χειροβομβίδα φαίνεται να ρίφθηκε από τις 27 Δεκεμβρίου γύρω στις 22:30. Το γραφείο σύμφωνα με την αστυνομία βρισκόταν εκτός λειτουργίας για τις ημέρες των Χριστουγέννων και σήμερα όταν ο ιδιοκτήτης μετέβη στο σημείο όπου εντόπισε την χειροβομβίδα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού. τικό γραφείο στην οδό Μαλκώνη στη Λεμεσό.

Στο μέρος μετέβησαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί οι οποίοι αδρανοποιήσαν τη χειροβομβίδα.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για αμυντική χειροβομβίδα, η οποία ρίφθηκε από αγνώστους χωρίς ωστόσο να εκραγεί. Παραλήφθηκε από τους πυροτεχνουργούς για τον εντοπισμό των δραστών.

Γίνονται εξετάσεις για διερευνηση των κινήτρων των δραστών.

Πηγή: Philenews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here