ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται τραπεζική υπάλληλος για υπεξαίρεση €102 χιλ. από λογαριασμό 61χρονης

Η Αστυνομία καταζητεί 53χρονη υπάλληλο ΣΠΕ στην επαρχία Λεμεσού για υπόθεση υπεξαίρεσης μεγάλου χρηματικού ποσού από λογαριασμό 61χρονης πρώην υπαλλήλου της Τράπεζας.  
Η 61χρονη στην καταγγελία της αναφέρει ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την 53χρονη υπάλληλο της τράπεζας, την οποία εμπιστευόταν για τη διαχείριση των τραπεζικών της λογαριασμών, ωστόσο η τραπεζική υπάλληλος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη και υπεξαίρεσε, σύμφωνα με την παραπονούμενη, ποσό 102 χιλιάδων ευρώ από τον λογαριασμό της.
Όπως αναφέρει η καταγγελία, η τραπεζική υπάλληλος έδινε χαρτιά προς υπογραφή αλλά και αποδείξεις που όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ήταν πλαστά.
Όταν η 61χρονη πήγε για να ζητήσει κατάσταση λογαριασμού για το γραμμάτιο που διατηρούσε στο πιστωτικό ίδρυμα, προς έκπληξή της διαπίστωσε ότι οι 102 χιλιάδες ευρώ, δεν υπήρχαν στον λογαριασμό.
Η 53χρονη φέρεται να παραδέχθηκε στην παραπονούμενη ότι υπεξαίρεσε το ποσό αυτό από τον λογαριασμό της και δεσμεύτηκε να τα επιστρέψει, κάτι όμως που δεν έπραξε, με αποτέλεσμα η παραπονούμενη να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.
Η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον της 53χρονης η οποία και καταζητείται. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
Πηγή: sigmalive.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here