ΛΕΜΕΣΟΣ: «Καμπάνες» σε 24χρονο και 40χρονο για τρία κιλά κάνναβης και €20.000

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λεμεσό, καταδίκασε 24χρονο σε πέντε χρόνια φυλάκιση και 40χρονο, σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση, αφού τους έκρινε ένοχους σε υπόθεση που αφορά ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, στις 23 Ιανουαρίου, 2022, μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στην περιοχή υποστατικού του 40χρονου, στη Λεμεσό, όπου αντιλήφθηκαν δύο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν άντρες ηλικίας 24 και 25 ετών. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος προσέγγισε στη συνέχεια ο 40χρονος, ο οποίος παρέδωσε αντικείμενο στον 24χρονο οδηγό, που με τη σειρά του παρέδωσε στον 40χρονο δύο συσκευασίες.

Με την επέμβαση των μελών της ΥΚΑΝ ανακόπηκε την ίδια ώρα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, καθώς και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, ενώ ο 40χρονος που τράπηκε σε φυγή εισερχόμενος εντός της περίφραξης του υποστατικού του, προσέγγισε στη συνέχεια τα μέλη της Αστυνομίας που είχαν προστρέξει για να τον ανακόψουν.

Ακολούθησαν εξετάσεις και έρευνες στη σκηνή και στα δύο οχήματα, με τα μέλη της ΥΚΑΝ να εντοπίζουν στο αυτοκίνητο του 24χρονου, μία συσκευασία με κάνναβη μεικτού βάρους ενός κιλού, ενώ εντός της περίφραξης παρακείμενου υποστατικού, εφαπτόμενου με το υποστατικό του 40χρονου, εντόπισαν άλλες δύο συσκευασίες, με κάνναβη μεικτού βάρους δύο κιλών συνολικά. Στο αυτοκίνητο του 24χρονου ανευρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ.

Για τον 25χρονο, το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τον ερχόμενο Νοέμβριο.