ΛΕΜΕΣΟΣ: Για πολλές πυρκαγιές έτρεχε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σε 35 κλήσεις για βοήθεια, 20 πυρκαγιές, 13 ειδικές εξυπηρετήσεις και δυο ψευδείς κλήσεις ανταποκρίθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας, η ώρα 02.29 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κλειστό υπόγειο χώρο υπερυψωμένης  κατοικίας στα Λιβάδια Λάρνακας, ο οποίος χρησιμοποιείται ως επιπλοποιείο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ορόκλινης Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου, με δυο πυροσβεστικά οχήματα, και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.39. Από την πυρκαγιά κάηκε μικρό μέρος εξοπλισμού και πρώτων υλών του επιπλοποιείου και θρυμματίστηκαν  γυάλινες προθήκες του χώρου.

Ο ιδιοκτήτης αφού αντιλήφθηκε την πυρκαγιά προσπάθησε να την κατασβήσει με λάστιχο κήπου. Η τελική κατάσβεση έγινε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία. Τα αίτια της πυρκαγιάς  θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία αργότερα σήμερα.

Εξάλλου, η ώρα 02.56 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα στο Ζακάκι Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου Λεμεσού με δυο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.06.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη ζημιές στο πίσω μέρος. Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία. Τα αίτια της πυρκαγιάς  θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία αργότερα σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here