ΛΕΜΕΣΟΣ: Γιατί προβληματίζει ιδιαίτερα την Αστυνομία το G3 και η TNT

Ιδιαίτερος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΔΕ Λεμεσού μετά την ανεύρεση οπλισμού και συγκεκριμένα στρατιωτικού τυφεκίου G3 με αλλοιωμένο τον αριθμό εγγραφής του από την Ε.Φ.


Τόσο το τυφέκιο όσο και τα υπόλοιπα ανευρεθέντα τα οποία σταληκαν στο Αρχηγείο για επιστημονικές εξετάσεις δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά στα μέλη της Αστυνομίας κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκαν στην αύλη της εκκλησίας του Ύψωνα και αν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Ο βαλλιστικός έλεγχος θα καταδείξει αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εγκληματική πράξη ενώ τα υπόλοιπα θα σταλούν για διαφανεί αν μπορεί να εξασφαλιστεί DNA.

Τα μέλη της Αστυνομίας, μετά από σχετική πληροφορία, που λήφθηκε από την ΥΚΑΝ βρήκαν τα ανευρεθέντα σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό, τυλιγμένα  μέσα σε σεντόνι.

Πρόκειται για ένα πυροβόλο στρατιωτικό όπλο τύπου G3, το οποίο είχε αλλοιωμένο τον αριθμό του, ένα κλείστρο πυροβόλου στρατιωτικού όπλου τύπου G3, ποσότητα εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ, βάρους μισής λίβρας περίπου και μια μάλλινη κουκούλα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here