ΛΕΜΕΣΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ): Αγωνιστικό όχημα προκάλεσε πυρκαγιά δίπλα απο δάσος- Αεροπλάνα και ελικόπτερα στην κατάσβεση

Άδοξα διεκόπη σήμερα η πρώτη ειδική του ααγώνα ράλλυ “LAC Tarmac MINI RALLY “εις μνήμη Ανδρέα Πικκή”” το οποίο διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού λόγω πυρκαγιάς η οποία ξέσπασε στις 11:30πμ στην περιοχή Άλασσας, πλησίον του φράγματος Κούρρη, προς την κοινότητα Λόφου στην Λεμεσό.

Απο την πυρκαγιά κάηκαν 3 εκτάρια άγριας βλάστησης και δέντρων και για την κατάσβεσή της κινητοποήθηκε ολόκληρη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεμεσού σε μια προσπάθεια να αποτραπούν τα χειρότερα και να μην κατευθυνθεί η πυρκαγιά στο δάσος Σουνίου – Ζανακιάς. Στη κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν καδενοφόρο και τρία οχήματα του Τμήματος Δασών, πέντε πυροσβεστικά οχήματα, το αεροσκάφος του Τμήματος Δασών και τα δυο εκμισθωμένα ρωσικά ελικόπτερα απο την Κυπριακή Δημοκρατία KAMOV 32.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ο οποίος μίλησε στο LemesosPress.com η πυρκαγιά ξέσπασε απο αγωνιστικό όχημα που συμμετείχε στο ράλλυ γύρω στις 11:30πμ και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στη 1:30μμ.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κεττή στη σκηνή παραμένουν οχήματα της Πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπύρωσης της φωτιάς.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, η Δύναμη δεν είχε ενημερωθεί απο τους διοργανωτές για την συγκεκριμένη αγωνιστική δράση.

Το LemesosPress.com εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα και σας παρουσιάζει απο την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και απο την περιοχής που ξέσπασε η πυρκαγιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here