ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστυνομία παντού χθες βράδυ- 16 περίπολα “χτένισαν” κυριολεκτικά την πόλη

Έντονη ήταν η παρουσία και χθες βράδυ της Αστυνομίας στη Λεμεσό στα πλαίσια πάταξης της παρανομίας και της ταυτόχρονης εμπέδωσης αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους της πόλης μετά τα πρόστατα περιστατικά εμπρησμών και βομβιστικών ενεργειών.

Η παρουσία 16 συνολικά περιπόλων της Αστυνομίας, ανάμεσά τους και πέντε της της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης και τα υπόλοιπα της ΑΔΕ Λεμεσού σε διάφορα κομβικά σημεία δεν περνούν απαρατήρητα απο τους πολίτες αφού οι αστυνομικοί τόσο με ελέγχους σε διάφορα σημεία της πόλης και των γύρω Δήμων “χτενίζουν” στην κυριολεξία κάθε περιοχή.

Τα αυξημένα μέτρα ασφάλειας που λήφθηκαν απο την Αστυνομία φέρεται να φέρνουν αποτελέσματα αφού αξίζει να σημειωθεί πως η Λεμεσός έχει ησυχάσει εδώ και 17 μέρες χωρίς εμπρησμούς και βομβιστικές επιθέσεις απο τις 26 Σεπτεμβρίου σε συνδυασμό βεβαίως και με τις γνωστές συλλήψεις που ακολούθησαν .

Η Αστυνομία αναμένεται να συνεχίσει και να αυξήσει τα μέτρα αστυνόμευσης αφού πλέον έχουν εγκριθεί και η υπερωρίες για κάλυψη των αναγκών απο τα μέλη της Δύναμης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here